Over ons

Het doel van Tennis Every Day is om de techniek, tactiek en conditie van elke tennisser te verbeteren en hem/haar nog fanatieker te maken. Door middel van kwalitatief goede trainingen, innovatieve materialen, enthousiaste en nauw betrokken trainers en onze open houding voor feedback, verhogen we iedere spelers spelniveau. De trainingen die gegeven worden door verschillende trainers op Kop van zuid zijn intens, uitdagend en absoluut vermakelijk!

De trainingen verschillen in flexibiliteit: je kan ervoor kiezen om in strippenkaart vorm te trainen of in een vaste groep. Het afsluiten van een strippenkaart (flexibel) of het inschrijven voor een reeks trainingen (regulier) kan via de website. Elke training binnen Tennis Every Day heeft een eigen doel. In een reeks trainingen zullen verschillende doelen voorbij komen, zowel in het enkelspel als het dubbelspel.

Stefan, Ziyed, monique en Hugo zijn de trainers die werkzaam zijn bij Tennis Every Day. Stefan, tevens ook de oprichter, haalt zijn hele leven al plezier uit de tennis sport. Hij is op 15-jarige leeftijd begonnen met het geven van trainingen in Den Bosch. Sindsdien heeft hij nooit zijn racket neergelegd en is hij nog steeds actief als speler en als trainer