Flexibele trainingen

Bij flexibele trainingen bepaal je zelf wanneer je traint. Deze trainingen zijn alleen beschikbaar voor volwassenen van niveau 9/8/7/6 (beginner/enige ervaring). Ideaal voor mensen die onregelmatig werken en/of zelf baas willen zijn van hun eigen agenda. De trainingen worden gegeven op Kop van Zuid, waardoor je zelf kunt kiezen wat voor jou het fijnste is. Door het gebruik van innovatieve materialen zoals een ballenkanon, camera analyses, snelheidsmeters en topspin stimulators kunnen wij jou helpen met de perfecte training.

Bij het afnemen van een strippenkaart heb je de keuze hoeveel lessen je afneemt. De betaling zal zijn in de vorm van een eenmalige factuur of een automatische incasso. Mocht er een training uitvallen, door wat voor reden dan ook, dan behoud je de training op je strippenkaart.

Wij werken met een online reserveer systeem www.supersaas.com/schedule/Tennis_Every_Day/Strippenkaart_tennisles . Na het afnemen van een strippenkaart krijg je een account via de mail toegestuurd. Hiermee kan je je inschrijven voor de trainingen.

De kosten van een strippenkaart zijn als volgt:

10 lessen €199,-

15 lessen €269,-

20 lessen €320,-