Trainingen​

 

Het trainingsblok voor junioren en senioren bestaat het komende halfjaar uit 16 trainingsweken. We starten in 2022 in de week van 31 oktober 2022. Het is mogelijk om 6 dagen per week te trainen. Wij bieden de mogelijkheid voor jeugd om te trainen en voor volwassenen om privé en/of duo lessen te volgen en groepslessen voor van 4 en 8 personen. 

 

De trainingen voor 8 personen zijn enkel mogelijk op maandag tot en met donderdag tot 20:00 en na 21:30, en op vrijdag, zaterdag en zondag de gehele dag. De trainingen voor 4 personen zijn enkel mogelijk op maandag tot en met donderdag tussen 19:30 en 22:00, en op vrijdag, zaterdag en zondag de gehele dag.

INSCHRIJVEN

 

Inschrijven voor aankomend trainingsblok kan hier. De incasso zal in de eerste week van het trainingsblok plaatsvinden, mocht je geen incasso willen dan dien je het bedrag op de factuur voor je eerste les over te maken.


Wanneer je voor het eerst gaat inschrijven voor de trainingen dien je een account te maken. Door op ‘Meld je eerst aan’ te klikken. Dit account dien je te bevestigen in je mail. Daarna kan je inloggen en jezelf of anders aanmelden voor de  tennistrainingen. Alle gegevens worden opgeslagen zodat je een volgende keer makkelijk opnieuw kan aanmelden.

 

Tijdens het blok instromen is mogelijk, wil je eerst een proeftraining volgen dan is dat ook mogelijk schrijf je dan in voor een proefles via de volgende via deze link

INHALEN

 

Bij Tennis Every Day halen we maximaal 3 trainingen in die door externe omstandigheden niet door kunnen gaan. Mocht de les niet door kunnen gaan door reden vanuit de tennisschool dan worden 100 procent ingehaald. Mocht het om wat voor reden niet door kunnen gaan, dan neemt de trainer contact met je op. Bij geen bericht zal de les dus altijd doorgaan. De tennisschool organiseert 4 wedstijd/toernooi momenten per jaar waar je aan kan deelnemen als je een training mist.

TARIEVEN

 Alle tarieven kan je vinden op het inschrijfformulier. inschrijven voor de trainingen kan via onder staande link:  https://www.yourtennis.nl/clubs/tv-asmunt

TRAININGS
DATA

 

De planning voor de najaarstraining ziet er als volgt uit:

 31 oktober week 1   start van het blok
 7 november week 2   
 14 november  week 3  
 21 november  week 4  
 28 november  week 5  
 5 december  week 6  5 dec geen les sinterklaas
 12 december  week 7  
 19 december  week 8  
 26 december  geen les kerstvakantie 
 2 januari  geen les  kerstvakantie
 9 januari  week 9  
 16 januari  week 10  
 23 januari  week 11  
 30 januari  week 12  
 6 februari  week 13  
 13 februari  week 14  
 20 februari  vakantie mogelijk een inhaalweek
 27 februari  week 15  
 6 maart week 16   
 13 maart inhaalweek  tot 19:00 ivm toernooi
 20 maart inhaalweek  vanaf 19:00 ivm toernooi 
 27 maart inhaalweek   
 3 april inhaalweek