De Vereniging

 

Tennisvereniging “TV Asmunt” te Empel is een levendige club met ruim 850 enthousiaste leden. De ruim 200 jeugdspelers van de vereniging doen het al jaren goed in Den Bosch. De faciliteitenzijn ruimschoots aanwezig, dus voor zowel recreatieve- als selectiespelers zijn er meer dan genoeg mogelijkheden. Zo kan ieder lid een balletje slaan op een van de 10  verlichte kunstgrasbanen. Uiteraard beschikken we over een gezellig paviljoen en ruime kleedkamers. Ook op het terras is het genieten: vanaf het terras heb je overzicht over alle 10 de tennisbanen. Daarnaast is het paviljoen een sociaal trefpunt, waar de faciliteiten van de door leden gerunde bar en keuken de nodige gezelligheid bieden.

Tennis every day

 

Ik ben Stefan Wagemakers, 28 jaar oud. Sinds mijn 5e ben ik lid van TV Asmunt en kom dus al sindsdien met veel plezier op de tennisbaan. Voor mijn studie ben ik 8 jaar woonachtig geweest in Rotterdam en heb ik daar met veel plezier bij de studenten tennisvereniging Passing Shot getennist. Naast lid van deze studenten tennisvereniging ben ik ook trainer en bestuurslid geweest. Hier heb ik de combinatie van een gezellige vereniging en de tennissport nog meer kunnen waarderen. 

 

Tennis Every Day heb ik opgericht in 2017, met een nieuw flexibele manier van lesgeven ben ik mijn tennisschool begonnen en al snel kon ik een tennispark overnemen waardoor ik mijn visie nog meer kon uitdragen. De tennisschool die dicht op de vereniging staat en voor iedereen activiteiten organiseert zodat het niet alleen op de baan leerzaam en gezellig is maar ook naast de baan (in de kantine). In Rotterdam heb ik deze visie de afgelopen jaren steeds meer vorm gegeven door een variatie in activiteiten en trainingen aan te bieden. Bij TV Asmunt zal ik de leerpunten hieruit meenemen en deze organisatie samen doen met een verenigingcoördinator.

 

Als tennisschool staat bij ons feedback voorop. Daarom vragen wij naar de wensen van de leden en anticiperen wij daarop. Wij bieden dan ook op verschillende manieren tennistrainingen aan. Naast de verschillende groepsgrootte bieden wij ook met regelmaat thema lessen aan, hier kan je je voor aanmelden en werken aan specifieke slag of speelstijl. Ook proberen wij het hele jaar door trainingen aan te bieden door bijvoorbeeld ook in de vakantie weken trainingen aan te bieden. Op deze manier kun je het hele jaar sportief op de tennisbaan bezig te blijven. Dit zal niet voor een heel blok zijn maar per les zodat het perfect op jouw vakantie plannen aansluit. Wil je nu beginnen met tennis? Dan is het mogelijk om een aantal instaptrainingen te nemen door het ‘Maak kennis met tennis’ trainingsblok te volgen. Dit is een klein blok dat elke maand start. Zodat je met een groepje start waar je gelijkwaardig het spelletje tennis kan oppakken. Tot slot gaan we ook extra activiteiten aanbieden, zodat naast het beter worden, ook plezier voorop blijft staan. Wat deze activiteiten zijn zal op een later moment gecommuniceerd worden.

 

Mocht je nog vragen of suggesties hebben? Ik ga graag in gesprek!