Events

 

Tennis Every Day werkt nauw samen met TV Asmunt middels de verenigingscoördinator, hij ondersteunt de vereniging vanuit de tennisschool waardoor regelmatig iets te doen is.  Voor zowel jong als oud zullen er verschillende activiteiten georganiseerd worden. Mocht je nog iets missen op TV Asmunt geef dit dan door aan de verenigingscoördinator, dan kijken we graag naar de mogelijkheden. Heb je dan ook vragen, opmerkingen of klachten, hij is te bereiken via vc@tvasmunt.nl. Zie hier de activiteitenkalender van TV asmunt (deze is momenteel nog onbekend).

 

Zomer dag kamp

Leuk dat je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan onze zomerkamp dag(en). Via deze weg kan je inschrijven voor één of meerdere dagen. De locatie is op tv Asmunt. De dag zal hoofdzakelijk bestaan uit sport en spel activiteiten. Iedereen van 7-17 jaar is welkom om hier aan mee te doen. Hieronder een korte omschrijving hoe een dag er ongeveer uit ziet. Deze dagen worden georganiseerd door tennisschool Tennis Every Day.

 

  • Het ochtend programma bestaat uit 2 gedeeltes: fun sporten en leuke (water) spellen.
  • Er wordt gezorgd tussen 12:00 en 13:00 voor een lekkere voedzame lunch.
  • Na de lunch gaan we verder met het middag programma wat buiten TV Asmunt ligt. Hiervoor is het belangrijk dat iedereen op de fiets komt. Het middag programma zal bestaan uit: outdoor lasergamen, GPS-speurtocht door Empel, zwemmen bij Kwekkelstein of een meerkamp.
  • Elke dag zal het programma iets anders zijn maar elke dag beloofd fantastisch te worden.

De dagindeling ziet er als volgt uit:

09:00 Ontvangst

09:15 Start ochtend programma

12:00 Lunch

13:00 Start middag programma

17:30 Afsluiting

 

De kosten zijn als volgt opgebouwd:

1 dag: € 40,- per persoon

2 dagen: € 75,- per persoon

3 dagen: € 100,- per persoon

4 dagen: € 120,- per persoon